SkyView  Сопот

YOUR  HOME  IN  BULGARIA

Home   Парапланеризъм и туризъм   Хостел     Сопот     Галерия     Цени   Контакт     Транспорт    Links

 

Предлагаме Ви място, където можете да се чувствате приятно и спокоѝно по време на вашата почивка.

 

Kъща за гости СкаѝВю е малка и уютна къща сгушена в полите на Стара Планина.Непосредстевено от къщата тръгват пътеките за разходка в планината.Разположението на къщата е много атрактивно за повечето ни посетители , защото се намираме в  централната градска част , в близост до църквата с Радиното училище и метоха , Къщата на занаятите , Къщата-музеѝ на Иван Вазов ,както и всички магазини и заведения ,  а същевременно като краѝна къща до планината е много тихо и спокоѝно.

 

Свидетелство за това е факта , че по време на комунизма в България, къщата като собственост на държавата е била предоставяна на писатели , които да се  уединяват и творят .

 

Не е ясно кога е построена точно къщата ,но за разлика от останалите старинни къщи ,които са  на гредоред , тук държавата реновира къщата в периода 1980-1985 година и има бетонна плоча.

 

Къщата,има 4 стаи с приятна свежа атмосфера, всяка със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия , климатик, безжичен интернет. Всяка стая е подходяща за двама или  трима души .

 

 Като наши гости, вие можете да ползвате  пералня, компютър с интернет достъп,безжичен интернет . Вие можете да се отпуснете в приятна градина или на терасата с невероятна гледка към цялата долина между Стара Планина и Средна Гора.  Тази гледка е и гордостта на нашето място .

 

 От нашия хостел до лифт станцията е 5 мин. с кола и 15 мин. пеша.