SkyView  Сопот

YOUR  HOME  IN  BULGARIA

Home   Парапланеризъм и туризъм   Хостел     Сопот     Галерия     Цени   Контакт     Транспорт    Links

 

 

Можете да се свържете с нас по всяко време на e-mail :

 

hostelskyview@yahoo.com

 

info@skyviewsopot.com

 

Тел:

 

00359 897 899 328

 

Адрес:

         Ул. Стара планина. 49

         4330  Сопот  

          България

 

 GPS координати:

          N 42 39’369

         E 24  45’434 "

 

 Лица за контакт:

        Кирил Иванов   и   Грета Масленишка